Textieldrukkerij

Ook voor textieldruk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bedrukken uw textiel zoals T-shirts, sweaters, truien, petjes, veiligheidsvestjes etc. middels zeefdruk en/of transferdruk.

Zeefdruk is een druktmethode waarbij de inkt door het “open” gedeelte van een zeef wordt gedrukt door een rakel. Zeefdruk wordt vooral gebruikt voor het bedrukken van vlakke materialen zoals T-shirts, jassen, sweaters, sporttassen, rugzakken, boodschappentassen, paraplu’s etc.

Onze textieldrukkerij bestaat uit diverse zeefdrukmachines en transferpersen waarbij het mogelijk is om een drukbeeld in 1 of maximaal 6 kleuren aan te brengen op uw product(en).

Transferdruk is een druktechniek waarbij het drukbeeld, voorbedrukt op een speciaal vel papier, door middel van hitte en druk wordt overgebracht op het product. Deze druktechniek wordt vooral gebruikt om textiel te drukken, maar wordt ook gebruikt worden voor het bedrukken van petjes, sporttassen en paraplu’s.

Er bestaan diverse soorten transfers, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. De keuze voor een bepaald type transfer wordt vooral bepaald door de kleur van, en het type ondergrond. Transfers worden eerst bedrukt door middel van zeefdruk of digitaal door middel van een speciale printer. De keuze voor een bepaald type transfer is afhankelijk van het te bedrukken materiaal en de hoeveelheid benodigde transfers.

Wij beschikken tevens over een snijplotter waarmee wij ook kleine series tegen een gunstige prijs kunnen maken. De snijplotter is tevens een ideaal middel om (sport)kleding te voorzien van rugnummers en/of initialen.

Klik hier voor de specificaties voor het aan te leveren artwork.