Tampondruk

Tampondruk is een indirecte diepdruk methode waarbij het niet uitmaakt of de te bedrukken producten rond, hol, bol of gewoon plat zijn. Zowel een glad als een licht gestructureerd oppervlak kan bedrukt worden.

Tampondruk wordt vooral gebruikt voor het bedrukken van technische producten zoals frontpanelen, afstandsbedieningen, elektronische en medische componenten.

Ook het bedrukken van diverse promotionele artikelen zoals pennen, aanstekers, golfballen, calculators, flesopeners, frisbees etc. komt veelvuldig voor.

tampondruk

Onze tampondrukkerij bestaat uit een uitgebreid machinepark. Hierdoor is het mogelijk om een drukbeeld in 1 of meerdere kleuren aan te brengen op uw product. Ook een full color bedrukking (CMYK) is mogelijk.

Hoewel de meeste producten die wij in onze tampondrukkerij bedrukken, van kunststof gemaakt zijn., is het ook mogelijk om uw producten die van andere materialen gemaakt zijn, zoals glas, metaal of hout, van een mooie opdruk te voorzien.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Om u een juiste offerte toe te laten komen, verzoeken wij u om minimaal onderstaande zaken aan ons door te geven:

  • Aantal kleuren van de gewenste opdruk
  • Afmetingen van de gewenste opdruk
  • Materiaal waarvan uw product is gemaakt
  • Afmetingen van het te bedrukken product

Klik hier voor de specificaties voor het aan te leveren artwork.